Choď na obsah Choď na menu
 


L´Oreal- Pure Clay - Detox Mask

22. 6. 2017

Masky L´Oreal vyvolali vo svete kozmetiky veľké haló. Bolo to niečo nové, niečo zaujímave a bežne dostupné v drogérií za celkom prijateľnú cenu. Preto som sa rozhodla vyskúšať aspoň jednu z nich a najlepšie hodnotenia som našla práve na čiernu.

Intenzívne čistiaca maska Pure Clay spája aktívne uhlie s 3 druhmi ílov: kaolín, marocký íl a montmorillonit.

Kaolín - prírodný íl absorbujúci nečistoty a prebytočný maz

Montmorillonit - eliminuje nedokonalosti, je bohatý na minerály

Marocký íl - očisťuje a rozjasňuje pleť

Maska má 50 ml a mala by vystačiť na 10 použití, ale závisí to od množstva masky ktorú na pleť nanášate. Odporúčané použitie je 3x do týždňa ja ju používam 1-2x. Masku som aplikovala štetcom na celú tvár a nechala ju pôsobiť minimálne 10 minút. Niekedy aj 20, keď som pozerala nejaký ten seriál... Maska má príjemnú krémovú textúru, ľahko sa aplikuje. Je najprv čierna, ale postupne ako schne bledne. Pekne je vidieť, kde na pleti sú rozšírené póry. Následne som namočila uterák do vlažnej vody a masku jemne zotrela z pleti. Pleť bola skutočne jemnejšia, rozžiarenejšia a pri pravidelnom používaní sú póry menej viditeľnejšie. Detoxikačná maska má navyše veľmi príjemnú vôňu, takže jej používanie je príjemnou relaxáciou. 

S touto maskou som veľmi spokojná určite ju budem používať aj naďalej. Rada by som vyskúšala aj červenú a zelenú verziu. Ale táto čierna je u mňa zatiaľ top. 

Cena balenie je 11,99 v akcii aj 9,99€.

Máte s touto maskou skúsenosti? Prípadne s červenou a zelenou? Dajte mi vedieť čo si o nich myslíte, veľmi ma to zaujíma :) 

p1030710.jpg

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.